Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐Ÿ’ฆ 543 zwembaden en accessoires in ๐Ÿฌ 8 webshops

Afdekzeilen zwembadbescherming

Een afdekzeil is nodig om de kwaliteit van het badwater te beschermen. Wanneer u tijdens langere periodes van afwezigheid en gedurende de wintertijd een afdekzeil over uw zwembad legt, wordt voorkomen dat er insecten, bladeren en andere onplezierige gasten in het badwater terechtkomen. Ook zorgt een zwembad afdekzeil ervoor dat de temperatuur van het water langer behouden blijft. Zo kunt u in de zomermaanden al bij het ochtendgloren even een baantje trekken in warm water! Verder kan met een stevig vastgesnoerd afdekzeil de kans worden verkleind dat uw kind zomaar zonder toezicht in het water belandt. De meeste afdekzeilen uit ons assortiment zijn behandeld tegen schimmel en bestand tegen UV-straling en worden geleverd inclusief haken, schroeven en trekbanden.

Een afdekzeil ter bescherming van uw zwembad

Handig noppenfolie voor in de zomer

Een noppenfolie is een zomerzeil voor uw zwembad. Het noppenfolie is gemakkelijk over het zwembad te leggen en blijft daarop drijven. De gladde kant van het noppenzeil moet naar boven wijzen. De noppen zitten dan aan de onderkant en zorgen voor een zuigende werking. Dankzij de zuigende werking kan het zeil niet wegwaaien. Een noppenzeil zorgt, net als een normaal afdekzeil, voor een langer behoud van de warmte van het zwembadwater.

Eenvoudig te hanteren zeilhaspels

Om uw noppenzeil goed te kunnen stallen boven het zwembad, biedt een haspel uitkomst. U vindt bij ons zeilhaspels met uitschuifbare aluminium stangen, zodat deze geschikt zijn voor zwembaden van verschillende grootte. Met deze handige haspel kunt u uw noppenzeil eenvoudig over het zwembad plaatsen. Zodra u weer een duik wilt nemen, helpt de zeilhaspel u om het zeil gemakkelijk op te rollen. De zeilhaspels van Ubbink zijn eenvoudig te monteren.

๐Ÿ’ฆ Zwembad Expert
Logo