Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐Ÿ’ฆ 543 zwembaden en accessoires in ๐Ÿฌ 8 webshops

Opzetzwembad

Een zwembad in de tuin is iets wat veel mensen graag willen. Het geeft uw tuin een exclusieve uitstraling, maar is er natuurlijk in de eerste plaats voor het zwemplezier. Een opzetzwembad wordt bovengronds gebruikt en staat dus op de grond. Deze zwembaden worden ook wel familiezwembad genoemd: ze zijn geschikt voor het hele gezin!

Een opzetzwembad voor in de tuin

Als u van plan bent om een zwembad te kopen, kunt u ten eerste kiezen of u een inbouwzwembad wilt of juist liever een opzetzwembad. Opzetzwembaden worden bovengronds gebruikt, dus ze staan op de grond. Voor dit type zwembad hoeft u geen diep gat in uw tuin te graven en dat scheelt veel werk. Een opzetzwembad wordt ook wel familiezwembad genoemd, omdat ze vanwege het ruime formaat geschikt zijn voor het hele gezin.

Een opbouwzwembad voor permanent of tijdelijk gebruik

Wilt u een opzetzwembad kopen? Dan vindt u in deze zwembad-webshop zeker wat u zoekt. Als u van plan bent om een opbouwzwembad aan te schaffen, dan is het handig om eerst te bepalen of u wilt dat het zwembad permanent in uw tuin staat of dat u het gemakkelijk wilt kunnen opbergen. Opzetzwembaden zijn er namelijk in verschillende soorten en aan de hand van uw wensen kunt u gemakkelijk bepalen welk type prefab zwembad geschikt is voor u.

Eenvoudig op te bouwen opzetzwembaden

Het eerste type opbouwzwembad dat wij bieden is eenvoudig en snel op te zetten. Deze opbouwzwembaden worden ook wel metal frame zwembad genoemd, omdat ze bestaan uit een stalen frame met een hoes van kunststof eraan. Doordat deze zwembaden vaak relatief ondiep zijn, zijn ze uitstekend te gebruiken als kinderzwembad. Ook voor mensen die graag een verkoelend bad nemen tijdens de zomer is dit type opzet zwembad heel geschikt. Sommige van deze opzet zwembaden worden geleverd met een filterpomp, die het water reinigt. Deze opbouwzwembaden kunt u tijdens de wintermaanden gemakkelijk opbergen.

Opbouwzwembaden voor permanent gebruik

Naast de eenvoudige modellen, bieden wij ook opzetzwembaden voor permanent gebruik. Hoewel u tijdens de winter natuurlijk niet in zo’n zwembad zult zwemmen, staat dit opbouwzwembad wel het hele jaar door in uw tuin. Deze zwembaden zijn groter van formaat en kunnen soms zelfs gebruikt worden om baantjes te trekken! Het monteren van dit type prefab zwembad kost meer tijd, maar dan heeft u wel een professioneel zwembad in de tuin.

๐Ÿ’ฆ Zwembad Expert
Logo