Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸ’¦ 543 zwembaden en accessoires in 🏬 8 webshops

Opblaasbare zwembad

Wilt u snel en eenvoudig een zwembad in de tuin? Dan is een opblaasbaar zwembad de beste optie. Het opblazen en vullen met water is in een handomdraai gedaan, zodat de waterpret meteen kan beginnen! Opblaaszwembaden zijn er in alle formaten, van een compact babyzwembad tot een groot exemplaar voor het hele gezin.

Opblaaszwembaden voor in de tuin

Als u op zoek bent naar een zwembad voor in de tuin, dan is een opblaasbaar zwembad de meest snelle en gemakkelijke optie. Het opzetten van een opblaaszwembad kost namelijk weinig tijd en is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is de ring(en) vullen met lucht. Vervolgens kunt u water in het bad laten stromen, zodat uw kinderen (en uzelf natuurlijk) een verfrissende plons kunnen maken. Het handige aan een opblaaszwembad is bovendien dat het niet veel ruimte hoeft te kosten. Zelfs als u een klein tuintje in de stad heeft, of zelfs alleen een balkon, kunt u een opblaasbaar zwembad kwijt, zodat u verkoeling kunt zoeken tijdens een hete zomer.

Opblaasbare zwembaden met één of meerdere ringen

Opblaaszwembaden zijn er in diverse soorten. Sommige opblaasbare zwembaden hebben een rand die bestaat uit verschillende opblaasbare ringen. Vaak gaat het hierbij om twee of drie ringen, die allemaal zijn uitgerust met een ventiel. Deze ringen kunt u dus eenvoudig na elkaar opblazen, zodat de rand van het zwembad rechtop gaat staan. Er zijn ook opblaaszwembaden met maar één opblaasbare ring, die zijn aan de bovenkant van de rand bevindt. Bij dit type zwembad dient u ook eerst deze ring op te blazen. De rand zal dan nog niet meteen rechtop gaan staan, maar dat gebeurt automatisch als u het bad vult met water.

Een opblaaszwembad voor jong en oud

Wilt u een opblaas zwembad kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment opblaasbare zwembaden in vele formaten. Als u op zoek bent naar een opblaasbaar zwembadje voor uw dreumes, dan vindt u bij ons zeker een geschikt exemplaar. Wij hebben bijvoorbeeld speciale kinderzwembaden van Nijntje, Hello Kitty of Cars. Daar zal uw kindje met plezier in spelen en spetteren. Maar ook wanneer u zelf een verfrissende duik wilt nemen in een opblaaszwembad van royaal formaat, kunt u bij ons terecht.

πŸ’¦ Zwembad Expert
Logo