Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 💦 543 zwembaden en accessoires in 🏬 8 webshops

Ubbink

Ubbink zwembaden en zwembadaccessoires

Het merk Ubbink werd al opgericht in 1896 en heeft een groot assortiment producten op het gebied van zwembaden en vijvers. Met dit ruime aanbod aan producten kunt u decoratieve waterelementen in uw tuin aanbrengen. Natuurlijk zijn zwembaden niet alleen decoratief. Een zwembad in de tuin is er in de eerste plaats voor het zwemplezier. In deze zwembaden-webshop vindt u een uitgebreid assortiment zwembaden, zwembadpompen en andere benodigdheden voor uw zwembad van Ubbink.

Een houten zwembad van Ubbink in uw tuin

Wilt u graag een houten zwembad in uw tuin? Dan vindt u zeker een geschikt model bij de Ubbink zwembaden. Of u nu op zoek bent naar een achthoekig of rechthoekig zwembad in groot of klein formaat, er is zeker een houten zwembad van Ubbink te vinden. Deze zwembaden zijn allemaal vervaardigd van hoogwaardig vurenhout en grenenhout, zodat u jarenlang van uw zwembad kunt profiteren. Een Ubbink zwembad kunt u zelf in uw tuin monteren met behulp van de gedetailleerde montagehandleiding.

Alle Ubbink accessoires voor uw zwembad

Ubbink levert niet alleen zwembaden, maar ook alle benodigde accessoires. Zo bieden wij bijvoorbeeld filterpompen, zandfilterpompen en warmtepompen voor ieder zwembad. Ook kunt u voor ieder Ubbink zwembad een passend afdekzeil voor in de winter of de zomer vinden. Met deze handige zwembadaccessoires kunt u uw zwembad helemaal compleet maken, zodat u er nog meer plezier van heeft.

💦 Zwembad Expert
Logo