Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐Ÿ’ฆ 543 zwembaden en accessoires in ๐Ÿฌ 8 webshops

Kinderzwembad of babyzwembad?

Wanneer de eerste warme dagen van het jaar zijn aangebroken, willen de kinderen natuurlijk ook van wat verkoeling genieten. Met een kinderzwembad in uw tuin, op uw dakterras of op uw balkon bezorgt u uw kroost gegarandeerd badderplezier! Vriendjes, neefjes, nichtjes en zelfs baby’s kunnen natuurlijk ook komen spelen en afkoelen in zo’n zwembadje.

Groot aanbod kinderzwembaden

Een kinderzwembad is meestal erg eenvoudig in elkaar te zetten. Zo bevat ons assortiment opblaasbare kinderzwembaden die u zonder veel moeite gebruiksklaar maakt. Maar u vindt hier ook zwembadjes van staal, die wat groter en steviger zijn, maar waarvoor u geen gat hoeft te graven en maar weinig montage-werkzaamheden voor hoeft te verrichten. Een kinderzwembad maakt maandenlang elk kinderfeestje en elke vrije woensdagmiddag of zondag tot een groot succes!

Een babyzwembad voor de allerkleinsten

Een babyzwembad is een zeer geschikt klein zwembad waarmee u uw baby al vroeg het plezier van prettig warm water kunt laten beleven. Zo’n babyzwembadje is meestal geschikt voor baby’s vanaf zes maanden of vanaf รฉรฉn jaar. In een babyzwembad kan maar een klein laagje water, wat bijdraagt aan de veiligheid van het mini-zwembad. Blijft u uiteraard wel altijd in de directe nabijheid van uw kind.

Kinderzwembaden met vrolijke prints

Ons aanbod kinderzwembaden bevat veel zwembadjes met vrolijke prints. Zo kunt u kiezen voor een Nijntje reisbadje, voor een klein opblaaszwembad met afbeeldingen van visjes erop of bijvoorbeeld voor een heus piratenbadje! Ook de kinderzwembaden met Cars of Hello Kitty Print zullen een lach toveren op het gezicht van uw kind.

๐Ÿ’ฆ Zwembad Expert
Logo