Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 💦 543 zwembaden en accessoires in 🏬 8 webshops

Intex Filterpomp 2271 liter

Zelfs in de wat kleinere zwembaden kan er veel zichtbaar en onzichtbaar vuil in het bad komen. Het is belangrijk dat je het zwembad schoonhoudt, zodat je langer zwemplezier beleeft aan het bad en geen ziekte oploopt door een vies bad. Daarom is een filterpomp een ideale uitkomst. Deze filterpomp zuivert het water en verwijdert vuil. De pomp filtert 2271 liter per uur.

Koop de Intex Filterpomp 2271 liter online

Geschikt voor kleine tot middelgrote zwembaden

Zorg ervoor dat je de goede filterpomp hebt voor je zwembad. Heb je dus niet een te groot zwembad, dan hoef je niet extra geld uit te geven aan een te grote pomp. Deze pomp is geschikt voor zwembaden met een 32 millimeter aansluiting en voor zwembaden met een inhoud tot 7500 liter. Dit betekent dat de pomp geschikt is voor de zwembaden die ongeveer een diameter tussen de honderd en vierhonderd centimeter hebben.

Verbeterde technieken

Filterpompen van Intex zijn van goede kwaliteit en worden steeds verbeterd. Deze pomp beschikt over de Krystal Clear techniek waardoor de pomp een betere waterinlaat heeft waardoor het water nog beter het zwembad instroomt. Daarnaast heeft de filtercartridge dikker en zwaarder papier met meer plooien zodat vuil nog beter opgevangen wordt. Deze pomp maakt gebruik van filtercartridges type A.

Zorgeloos en veilig genieten

Zonder teveel moeite is de filterpomp geïnstalleerd. De in- en afvoerslangen sluit je aan op de filterpomp en op de aansluitingen van het bad. De pomp wordt dan gevuld met water. Vervolgens kun je de stekker in het stopcontact steken en de pomp aanzetten. Volg goed de meegeleverde handleiding voor een optimale werking. De pomp is zeer veilig door de waterdichte aan/uit-knop en door de transformator. Die transformator zorgt ervoor dat de filterpomp al kan werken op twaalf volt zodat schokgevaar uitgesloten is. Zo kun je dus zorgeloos genieten van je schoongefilterde zwembad.

Kenmerken

  • IPX7 beveiligingsklasse
  • Capaciteit: 2271 L/u
  • 32 mm aansluiting
  • Transformator: 12 Volt

Wat zegt onze expert?

De belangrijkste plus- en minpunten op een rijtje

  • De filterpomp wordt geleverd met een filtercartridge type A
  • Door de Krystal Clear techniek wordt het water nog beter gefilterd
  • Eenvoudig te monteren en snel te gebruiken
  • Een filtercartridge moet om de drie weken vervangen worden voor een optimale werking
💦 Zwembad Expert
Logo