Zwembad kopen? Frank geeft advies!

Tijdens de warme zomerdagen droomt iedereen van een zwembad in de tuin. Dat is eenvoudiger te realiseren dan je denkt! Hoewel een zwembad snel staat, is het wel belangrijk om met verschillende aspecten rekening te houden. Zo moet je goed overwegen wat voor soort zwembad je wilt en welke filterpompen en andere onderdelen je daarbij nodig hebt. Frank geeft je daarom graag een beetje extra uitleg zodat jij de optimale keuze kunt maken voor je eigen zwembad.

Frank’s tip: de keuze van de expert

Bij het kiezen van een zwembad zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je een groot of klein formaat? Is het voor kinderen of voor volwassenen? Moet het bad voor lange tijd blijven staan of wil je het bad ook weer af kunnen breken aan het einde van de zomer? Hoeveel voorbereidingstijd heb ik over voor het zwembad? Om je beter wegwijs te maken in de wereld van zwembaden, heeft Frank de verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Daar vind je meteen per zwembadsoort een tip voor een zwembad uit dat assortiment. Dat maakt het kiezen een stuk leuker.

  1. Bekijk Frank's tip

Advies over zwembaden

Als je een zwembad aanschaft, dan mag je er vanuit gaan dat je er voor een langere tijd van kunt genieten. Om de levensduur van je zwembad zo lang mogelijk te verlengen, moet je over de juiste onderhoudsbenodigdheden beschikken. Wat je precies nodig hebt, verschilt van opblaaszwembad tot inbouwzwembad en van een kinderzwembad tot een twaalf meter lang zwembad. Hier lees je meer over het onderhoud van een zwembad waardoor je meteen weet welke onderdelen precies passen bij jouw zwembad. Zo is je zwembadset helemaal compleet.

  1. Lees het vervolg van de uitleg